Kevennetyt tasapainopilkit

Tällä hetkellä kovimmassa nosteessa pilkkimisen saralla ovat kevennetyt tasapainot. Niillä saadut suurahvenet ovat vakuuttaneet suomalaisen pilkkikansan. Kevennettyjen tasapainojen pyyntitehokkuus perustuu niiden erilaiseen ja laajempaan uintiliikkeeseen perinteiseen tasapainoon verrattuna. Liike ja etenkin sivuttain tapahtuva liito on normaalia tasapainoa rauhallisempi ja pidempi, riippuen valmistajasta. Tällä hetkellä tuote on vielä suhteellisen uusi, joten suurin osa markkinoilla olevista tuotteista on kotimaista käsityötä. Tämä varmistaa myös sen, että toiset kevennetyt näyttävät enemmän kauniilta taideteoksilta kuin kalastusvälineiltä.

Kevennetyt tasapainot eivät ole pelkästään suurien ahvenien herkkua. Näillä on muutaman talven aikana saatu myös vakuuttava määrä kuhia ja haukia. Suuren ”hauki vaaran” vuoksi kevennetyllä kalastettaessa kannattaa siiman sitoa ennen kevennettyä peruke. Näin vältyt mahdollisesti harmittavalta pilkin menetykseltä.

Kalaxilta löydätkin parhaat kevennetyt tasapainopilkit.  Kevennettyjen tasapainopilkkien valikoimamme kattaa kotimaiset valmistajat kuten Kaweri, Kalapele, Kalaja, Perza. Uutuutena valikoimassamme on Väinö-kevennetty, joka on suomessa suunniteltu, mutta muualla valmistettu.

Näitten kanssa kannattaa olla nopea, koska kysyntä on todella suuri ja saatavuus kauden aikana välillä todella hankalaa!

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy