Tasapainopilkit

Suuressa suosion nosteessa tällä hetkellä olevat tasapainopilkit ovat saavuttaneet erityisesti maamme nuoret kalastajat. Tasapainopilkit eroavat ulkonäkönsä puolesta pystypilkeistä melkoisesti. Tasapainopilkit ovat paljon vaappua muistuttavia vaakatasossa uitettavia pilkkejä, joissa on yleensä edessä ja takana yksihaaraiset koukut. Mahan alle on yleensä laitettu kolmihaarakoukku , jonka voi halutessaan vaihtaa värikoukkuun. Tasapainossa on myös peräosassa ns. perälevy, joka luo tasapainolle sen uintiliikkeen. Valmistusmateriaalina pilkeillä on poikkeuksetta lyijy. Tasapainot ovat yleensä maalattuja , joten senkin puolesta ne muistuttavat paljon vaappua. Tasapainoilla kalastetaan suurimmaksi osaksi isoa ahventa, mutta ei siitä hauki ja kuhakaan kieltäydy.

Tasapainopilkkejä on jo pitkään valmistettu myös pienvalmistajien toimesta. Haluammekin olla tukemassa tätä toimintaa ja näin ollen löydät valikoimistamme myös käsityönä valmistettuja tasapainoja.  Osa tasapainoista on todella kysyttyjä ja saatavuus on varsinkin kauden aikaan kiven alla  joten ole nopea!

Viime vuosina tasapainojen rinnalle on kehitetty ns. kevennetty tasapaino. Siinä tasapainoon on asennettu valmistustavasta riippuen jokin kevenne rungon sisälle, joka näin ollen lisää vieheen uintia entuudestaan.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy