Pystypilkit

Pystypilkkiminen on kautta aikain ollut suosituin pilkkimismuoto suomessa. Sen ympärille on muodostunut erilaisia kilpailuja, tapahtumia myös luonnollisesti uskomaton määrä pilkkimisessä käytettävää tuotetta. Tasapaino pilkintä on kuranut pystypilkinnän suosiota lähivuosina kovaa vauhtia kiinni, mutta toistaiseksi se pystypilkintä vie vielä voiton.

Pystypilkinnässä on tarkoituksena viedä syöttinä oleva mormuska tai värikoukku nopeasti haluttuun syvyyteen pilkin avulla. Itse pilkki toimii toisin sanoen painona. Painon lisäksi pilkin toinen tehtävä on houkutella kaloja metallin välkkeellään. Aina tietenkään houkutusta ei tee metallin välke vaan sen tilalla voi olla maalattuja pilkkejä.

Pystypilkkejä on valikoimissamme niin liukumalleina kuin normaaleina tapsipilkkeinäkin. Liukupilkin ero normaaliin tulee siitä, että siinä pilkki ei ole sidottuna siimaan vaan siima luistaa pilkin läpi yleensä kumisien putkien läpi. Nämä putket toimivat samalla lukkoina, jottei siima pääse juoksemaan pilkin läpi hallitsemattomasti. Liukupilkeillä tapsin pituuden säätö on todella helppoa. Tapsin pituuden säädön etu tulee vastaan kun etsitään aktiivista kalaa. On todettu, että pidemmällä tapsilla kalastettaessa arempikin kala käy onkeen. Kun kala on saatu aktivoitua, voi tapsin säätää lyhyemmäksi .

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy