Vakuumikoneet, -putket ja -pussit.

Vakumointi eli tyhjiöpakkaus pidentää huomattavasti tuotteen säilyvyysaikaa ja vähentää samalla sen kuivumista. Vakumointi onkin lyönyt itsensä läpi kalastavien, lihaa, marjoja ja muita luonnonantimia hyväksi käyttävien ihmisten keskuudessa.

Vakumoinnissa tuotteen pakkauksesta poistetaan siis ilma. Tälla tavoin estetään ilmaa käyttävien pilaajabakteerien kasvumahdollisuudet sekä vähennetään erilaisten rasvojen hapettumisreaktioita. Pakastettaessa tuotetta , vakumoinnilla voidaan estää lihan kumimainen ”sitkostuminen”. Toinen vakumoinnin hyöty pakastaessa on tuotteen koon pieneneminen. Tuote ei vaadi ilmatiiviin pakkauksen jälkeen niin paljon tilaa, joten sitä on käytettävissä muiden tuotteiden hyväksi.

Vakumoinnilla voit myös pidentää esimerkiksi lämmin- ja kylmäsavustettujen kalojen ja lihojen säilymistä jääkaappiolosuhteissa jopa viikkoja. Tässä kannattaakin painottaa sanaa jääkaappiolosuhteissa, koska se ei paranna niiden säilyvyyttä huonelämpötiloissa.

Vakumoinnilla voit myös parantaa ns. kuivien tuotteiden säilyvyyttä. Kahvit, teet yms. kuivat tuotteet kannattaakin retkelle lähtiessä  paketoida vakuumiin aromien säilymiseksi sekä niiden kuivana säilymisen vuoksi. Samalla periaatteella ajateltaessa esim. tulitikut, ensiapuvälineet ja miksei varavaatteet kannattaa imaista vakuumiin.

Valikoimastamme löydät henkilökohtaisen testinkin läpikäyneitä vakuumikoneita ja siihen liittyviä tarvikkeita.

Näytetään kaikki 6 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy