Työkalut, Puukot ja Veitset

Monipuolistuneen aktiivikalastuksen myötä ihmisille on tullut suuri tarve saada kalastusta ja sen jälkeen tapahtuvaa toimintaa varten lisää apuvälineitä. Valmistajat ovatkin vastanneet tähän pyyntöön esimerkillisesti ja nykyään kalastajalla on suuri valikoima erilaisia pihtejä, puukkoja, veitsiä ja muita tarpeellisia työkaluja. Kalastuksessa käytettävät työkalut joutuvatkin  normaaleja kotityökaluja kovemmalle kelin ja olosuhteiden aiheuttamalle kuormitukselle, joten kaikki normaalit työkalut eivät välttämättä sovellu tähän tarkoitukseen.

Valikoimastamme löydät tuotteita jokaiseen kalastustyyliin. Työkalujen valmistuksessa on usein otettu myös huomioon pakettien ja laukkujen rajoittettu tila. Esimerkiksi pihtien valinnassa kannattaa olla tarkkana, koska ne voivat sisältää paljon pieniä ratkaisevia yksityiskohtia, joita ei välttämättä pikaisella katsomisella huomaa. Mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia työkalussasi kalastuksessasi tarvitset ja mikä voisi auttaa sinua myös muussa asiassa kuin pelkässä kalastuksessa.

Puukoissa suosimme myös paikallista käsityötä. Niiden laadukkaat ja tarkasti valitut materiaalit takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Jotkin materiaaleista ovat myös todella eksoottisia ja tästä syystä tällainen puukko sopiikin kenelle tahansa erittäin hyvin myös lahjaksi. Järjestämme tarvittaessa erilaiset kaiverrus- tai muut muotoilupalvelut.

Näytetään kaikki 12 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy