Riistakamerat ja tarvikkeet

Suuren suosion riistan- ja omaisuuden valvonnassa saaneet riistakamerat ja tarvikkeet löytyvät myös valikoimistamme.  Riistakameroiden näppärä koko, helppokäyttöisyys, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja edullinen hinta ovat vakuuttaneet sen käyttäjäkunnan. Kameroiden toiminta-aika on myös kohteesta riippuen todella pitkä ja niillä on myös mahdollista tallentaa videota. Korkearesoluutioiset kuvat takaavat tarkan tunnistuksen.

Riistakamerat reagoivat teknologiasta riippuen liikkeeseen. Liiketunnistukseen valmistajilla on tarjota jos minkäkinlaista tekniikkaa eikä hämärässä tapahtuvat tunnistus tai kuvaus ole ongelma. Kameroiden valaistustekniikka varmistaa myös hämärän aikaan sen, että kuvattava kohde ei huomaa hänen olevan kuvauksen kohteena. Kaikki kamerat on suunniteltu säänkestäviksi, joten voit huoletta jättää sen töihin kelistä huolimatta.

Riistakameroiden toimintatapoja on useita. Pääperiaatteena kaikissa on kuvan/ videon tallennus. Mallista riippuen sinun on mahdollista valita myös esim. sähköpostiin tai tekstiviestinä kuvan lähettävä nk. lähettävä kamera tai sitten muistikortille tallentava kamera. Lähettävä kamera mahdollistaa sinulle reaaliaikaisen reagoinnin esimerkiksi omaisuusvalvontaan käytettävän kameran kanssa.

Huomaathan mikäli asennat kameran omaisuuden valvontaan on siitä lisättävä siitä kertova kyltti tai tarra johonkin näkyvälle kohtaa aluetta!

Näytetään kaikki 13 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy