Viehepakit, rasiat ja laukut

Viehepakeissa on muun kalastustarvikkeiden kehityksen ohessa tapahtunut myös kehitystä. Nykyään kalastajan on mahdollista säilyttää uistimensa ja tarvikkeensa mitä erilaisimmissa rasioissa ja laukuissa. Normaali uistinpakki ei tietenkään ole mihinkään hävinnyt vaan niitä löytyy hyvin.

Yksi syy viehepakkien kehitykseen on tullut itse vieheiden kehityksestä, koska uistinpakeissa säilytetään nykyään paljon muutakin kuin pelkkiä vaappuja. Erilaiset jigit, spinnerbaitit yms, vieheet asettavat pakille uudet vaatimukset. Puhumattakaan suuren koon omaavista haukijigeistä.

Toinen syy viehepakkien kehitykseen tulee kalastuksessa käytettävien työkalujen kehityksestä. Erilaiset pihdit, irroittimet, sakset ja muut aputyökalut vievät osansa pakin sisällöstä.

Erilaiset laukkuratkaisut ovat tulleet jäädäkseen. Niiden muunneltavuus on vastannut erittäin hyvin kuluttaijien vaatimuksiin. Konkreettisena esimerkkinä tästä voi kertoa tilanteen, jossa kalastaja säilyttää kaikkia vieheitään rasioissa. Silloin kun hän lähtee jigikalastamaan, voi hän pakata laukkuun vain jigejä sisältävät rasiansa ja jättää muut rasiat kotiin. Näin ollen turhaa kannetavaa ei tilanteesta synny. Seuraavana päivänä kun hän on lähdössä haukikalaan, hän vaihtaa laukkuun tilalle haukijigejä ja spinnerbaitteja sisältävät rasiat.  Kätevää, eikö vain?

Näytetään kaikki 2 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy