Tunkkionki 15cm

Yksi yrityksemme ylpeyden aiheista on Tunkkionki 15cm. Tätä alunperin omaan käyttöön valmistettua suurkuhan uistinta oli kysynnän kasvaessa pakko aloittaa valmistaa myyntiin asti. Oma ja nykyään myös muiden menestys on luonut vaapulle jo suuren käyttäjäkunnan ympäri suomen. Tällä vaappumallilla onkin saatu vaappumerkkimme suurimmat kalat.

Tunkkonki 15cm on valmistettu apassista. Apassi on balsaa huomattavasti kovempi ja kestävämpi materiaali, joten se kestää hyvin suuremmankin kuhan ja hauen hampaat. Vajaan kymmenen pohjalakkausta ja saman verran pintalakkausta takaavat kestävän uistimen. Tästä mallista puhutaankin usein syvännemallista, johtuen sen uintilevystä. Tällä uintilevyllä uistin sukeltaa n. 3,5-4m syvyyteen. Tästä johtuen uistin sopiikin hyvin ”veturiksi” esimerkiksi ”kaksariin”. Kolme laadukasta koukkua takaavat tarttuneen kalan kiinni pysymisen veneeseen asti.

Jokainen uistin säädetään uinniltaan valmiiksi mutta, voit tarvittaessa säätää uintia nokkalenkistä henkilökohtaisien mieltymyksien mukaiseksi. Nostamalla lenkkiä varovasti ylöspäin uinti menee ”hennommaksi” eli potku pienenee. Vastaavasti lenkkiä alaspäin kääntäessä potku kasvaa.

Kysy tarvittaessa erikoisväreistä tai oma suunnitelemistasi väreistä! Valmistamme myös kustomoituja uistimia esimerkiksi jollain tekstillä tai kuviolla.

 

Näytetään kaikki 32 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Left Menu Icon
Kalaxi Fishing Oy
Right Menu Icon