Tunkkionki 13cm

Tämä itse valmistamamme 13cm pitkä kuhan ja hauen surma on yksi yrityksemme ylpeyksistä. Uistinta on valmistettu melkein kymmenen vuoden ajan ja tänä aikana valmistustekniikka ja -materiaalit ovat hiotuneet täyttämään laadukkaan ja kestävän uistimen vaatimukset. Laaja-alaisen toimintansa ansiosta se sopii hyvin niin aloittelevalle uistelijalle kuin myös kokeneelle kisakonkarille.

Tunkkionki 13cm on valmistettu apassista. Vajaan kymmenen pohjalakkausta ja saman verran pintalakkauksia takaavat uistimen keston myös hauen ilkeissä hampaissa. Kuhaa ja haukea mielyttävä uinti tehdään satulalevyllä ja kalojen kiinni pysyminen varmistetaan kolmella laadukkaalla koukulla. Näistä on Tunkkionki tehty.

Laajasta värikartasta löydät värejä erilaisiin keliolosuhteisiin ja erilaisiin vesiin. Kaikki kartasta löytyvät värit on testattu  ennen kuin ne ovat ansainneet paikkansa kartalta.

Vaapun uintia voit säätää nokkalenkistä; ylöspäin säädettäessä potku pienenee ja uinnista tulee näin ollen ”hennompaa”. Alaspäin säädettäessä vaappuun tulee lisää potkua. Kaikki uistimet ovat valmiiksi koeuitettuja, joten näitä säätöjä ei ole tarvetta tehdä ellet halua säätää uistinta omien mieltymysten mukaiseksi.

Kysy myös omasuunnitelemiasi tai muita erikoisvärejä!

Näytetään kaikki 48 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Left Menu Icon
Kalaxi Fishing Oy
Right Menu Icon