Vieheet ja uistimet

Suomea pidetään erilaisten vieheiden luvattuna maana. Väite pitää erittäin hyvin paikkansa sillä mistään muusta maasta et löydä niin paljoa esimerkiksi pienvalmistajia mitä suomesta. Totta kai tyylistä riippuen paljon käytetään tehdasvalmisteisia tuotteita. Erilaisten vieheiden ja uistinten skaala onkin paisunut todella suureksi ja monen kalastajan pakista löytyykin toinen toistaan komeampia vieheitä eri käyttötarkoituksiin ja tietenkin eri keleille. Tästä johtuen monella on myös pakkien määrä kasvanut samalla tahdilla, koska todella harva viehe soveltuu muuhun kuin yhteen käyttö tarkoitukseen.

Vetouistelussa suosituin viehe on vaappu. Vaapputarjontaa suomesta löytyy uskomaton määrä. Meiltä löydät itse valmistamamme Tunkkionki-vaaput ja lisäksi muita käsityönä tehtyjä vaappuja. Toinen suosittu viehe uistelussa on pelti. Tietyillä alueilla ehkä hieman ala-arvoiseen asemaan jäänyt tehokas ottikone kelpaa todella monelle kalalajille aina jalokaloista pieninpiin ahveniin. Joitakin peltejä on myös mahdollista käyttää heittokalastuksessa.

Heittokalastajalle löydät valikoimistamme erilaisia jigejä, heittopeltejä, spinnerbaitteja, poppereita ja muita pintavieheitä ja esimerkiksi lippoja. Arvostamme näissäkin pienvalmistajien tuotteita, joten meiltä saatat löytää jotain mitä ei muilla ole!

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy