Vetouistelutarvikkeet

Vetouistelun kehittyessä on tullut tarve kehittää sen ympärille erilaisia apuvälineitä, jotka mahdollistavat aivan erityylisen uistelun mihin normaalisti on totuttu. Plaanareiden ja takiloitten yleistymisen myötä uistelijan veneestä löytyy nykyään paljon muutakin kuin vavat, kelat uistimet ja eväät. Tämä muutos on antanut mahdollisuuden myös pienvalmistajille esitellä tuotoksensa ja luoda jotain uutta ja mullistavaa. Vapaputket, plaanarin välilaukaisijat, plaanarikelat,säilytysrasiat, takilat, etäpainot ja haavi kuuluvat nykyään lähes jokaiseen uisteluveneeseen sen kokoon katsomatta.

Erilaiset apuvälineet ovat kuitenkin osoittaneet tehokkuutensa uistelussa. Esimerkkinä etäpainot, joilla saat uistimen menemään pintaa syvemmälle ilman takilan avustusta. Tämä keino on näyttänyt kyntensä eritoten kuhan päiväsaikaan tapahtuvassa uistelussa. Kaiken lisäksi painoa on helppo ja nopea käyttää. Plaanareitten avulla uistelija kattaa yhdellä kertaa hurjan suuren pinta-alan ja pystyy näin ollen päivän aikana etsimään kalapaikkaa todella isolta alueelta.

Mikäli vetouistelutarvikkeet eivät vielä ole sinulle tuttuja niin kauttamme löydät varmasti laadukkaimmat apuvälineet. Pitkä kilpauistelukokemuksemme auttaa tarvittaessa sinua oikean välineen valitsemisessa. Arvostamme paljon pienvalmistajien tuotteita ja pyrimme satsaamaan niihin myös. Valmistamme myös tiettyjä tuotteita itse.

Kysy rohkeasti lisää asiakaspalvelustamme! Autamme mielellämme!

Näytetään kaikki 8 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy