Vene-elektroniikka

Yksi tällä hetkellä nopeiten kehittyvistä kalastukseen ja veneilyyn liittyvistä apuvälineistä on vene-elektroniikka. Eritoten kaikuluotainteknologia kehittyy vuosittain kovaa vauhtia ja vedestä voidaan tunnistaa toinen toistaan ihmeellisempiä asioita. Kalastajan on mahdollista käyttää apunaan CHIRP- ja side vision tekniikkaa, jotka mahdollistavat todella tarkan kuvan pohjasta ja myös veneen sivulta. Antureiden uskomattomat lähetystaajuudet takaavat,että näet näytöltä paljon muutakin kuin pohjan ja kaaren muodossa olevat kalat. Uutuutena kaudella 2017 tulee Humminbirdiltä Mega Imaging luotaus, jossa anturilla on 1.2Mhz lähetystaajuus! Kaikki eivät tietenkään tarvitse viimeisintä huutoa olevaa tekniikkaa, joten valmistajilta löytyy luonnollisesti myös edullisempaa ja ns. normaalikäyttöön tarkoitettuja malleja.

Karttaplotterit eivät ole jääneet luotaintekniikan kehityksen varjoon vaan niissäkin kehitys on tuotu siihen, jotta nykyään on mahdollista muokata reaaliajassa  omasta vesistöstäsi olevaa karttaa samalla kun ajat siellä! Kartan tarkkuus alkaa tällöin olemaan 0,5m tarkkuudella. AutoChartLive-kartoissa voit itse muokata syvyyskäyriäsi ja muita kartan esteettisiä ominaisuuksia mieltymystesi mukaan.

Vene-elektroniikkaan pystyt lisäämään esimerkiksi myös dataa moottoriltasi ja vaikka keulakoneen. Tällöin sinun on mahdollista laittaa karttaan haluttu reitti ja nopeus ja voit itse nauttia vain ja ainoastaan kalastuksesta !

Näytetään kaikki 7 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy