Hyrrä- ja umpikelavavat

Hyrräkelakalastus on kasvattanut huimasti suosiotaan heittokalastajien keskuudessa lähivuosina. Hyrräkelojen koko on pienentynyt merkittävästi ja näin ollen monet kelat koosta riippuen mahtuvatkin kalastuksen aikana kalastajan kämmenen sisään maksimoiden yhdessä laadukkaan hyrräkelavavan kanssa mahtavan kalastustuntuman. Hyrräkela- ja umpikela vavan tunnistaa mm. vavassa olevasta ”liipaisimesta”, jossa kalastaja pitää sormeaan kalastuksen aikana. Tämäpidike helpottaa vavan käsittelyä huomattavasti. Umpikelavavassa on hyrräkelaan nähden hyvin samanlainen ulkoinenkonstruktio, koska siinä kela omaa samanlaisen toimintaperiaatteen kiinnityksessä ja siiman kulkukohdassa. Umpikelavavoissa on usein myös lyhyt takakahva,koska usein niillä kalastus on kevyttä ja pienehköillä vieheillä tapahtuvaa kalastusta.

Hyrräkelavapavalikoimastamme löydät vaihtoehdon kaikenlaiseen kalastukseen kevyestä lipanheitosta aina raskaaseen haukikumin heittoon, jigikalastuksesta spinflugan heittoon. Vapateknologia kehittyy joka vuosi eteenpäin, joten kannattaa tarkistaa mitä uutta tällekin kaudelle on luvassa!

Pyrimme pitämään varastossa jokaisesta mahdollisesta vavasta myös eri pituudet, jotta jokaisen kalastajan henkilökohtaisiin mieltymyksiin voitaisi vastata.Ota rohkeasti yhteyttä, tarvittaessa autamme mielellämme oikean vavan valinnassa!

Edustamiamme merkkejä ovat mm: Abu Garcia, Shimano, G.Loomis, Daiwa, Shakespeare ja Yoshino.

Näytetään kaikki 13 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy