Vavat

Vavan valinta nykyisestä vapavalikoimasta ei välttämättä ole helppoa. Nykyään kaikilta valmistajilta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen varta vasten kehitetty vapa. Halutun kalastusmuodon ja kohteena olevan kalan lisäksi vavan valintaan vaikuttaa myös omat mieltymykset, kuten esimerkiksi paino, hinta ja vaikkapa jäykkyys. Nykyään moni ei enää halua perinteistä yleisvapaa vaan jokaiselle kalastustyylille haetaan oma vapa. Erityylien vapoja ovat esimerkiksi: UL- ja lippavavat, jigivavat, yleisvapa,jerkkivapa, (meri)taimenvapa,lohivapa, vetovapa, spinflugavapa, retki/televapa, haukikumi/-jigivapa. Näihin melkein jokaiseen on mahdollista saada vielä avokela ja hyrräkela vaihtoehdot, joten vaihtoehtoja vavan valintaan on hyvin. Valikoimissamme olevissa vavoissa on kerrottu mihin käyttötarkoitukseen kukin vapa on suunniteltu. Tarvittaessa autamme mielellämme oikean vavan valinnassa!

Valikoimamme vapojen suhteen on todella laaja ja jokaiselle löytyy varmasti omansa niin merelle, järvelle kuin joellekin, aloittelijasta aina kokeneeseen asti. Jokaisesta vavasta pyritään pitämään myös eri pituuksia varastossa, jotta mahdollisimman monen ihmisen henkilökohtaisiin mieltymyksiin voitaisiin vastata.

Edustamiamme vapamerkkejä meillä ovat mm. Yoshino, Shimano, Daiwa, Shakespeare, Abu Garcia, Mitchell, G.Loomis ja  Ugly Stik.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy