Umpikelat

Suurin osa ihmisistä on aloittanut kalastajan taipaleensa umpikelalla. Valitettavan monella on myös muistoissa se huoltoasemalta ostettu 10 markan kela, joka on ollut sotkussa joka heitolla. Tämä on hyvinkin saattanut johtaa kiinnostuksen lopahtamiseen kalastusta kohtaan. Umpikelalla kalastus laadukkailla välineillä on kuitenkin erittäin vaivatonta ja sopii erittäin hyvin aloitteleville kalastajille kuten myös kokeneemmille. Umpikela perustuu yksinkertaiseen tekniikkaan ilman turhia krumeluureja. Umpikelalla on hyvin pitkät perinteet kalastuksessa ja vielä tänä päivänäkin jotkin kelat valmistetaan samoilla materiaaleilla ja metodeilla kuten esimerkiksi 40 vuotta sitten. Totta kai joitakin nykyaikaisia ominaisuuksia on kelohin lisätty esimerkiksi kätisyyden vaihto ja jarrujen toiminta. Muuten näitten kehitystyössä on noudatettu ajatusta: ” Mitäpä sitä turhaan täydellistä muokkamaan”.

Monet merkit eivät umpikelojen valmistukseen ole lähteneet ollenkaan mukaan, koska kahdella merkillä on niihin niin pitkä etumatka. Nämä merkit ovat Abu Garcia ja Daiwa ja ne löytyvät myös meidän valikoimistamme.

Huomaathan,että vain harva umpikela soveltuu kuitusiimalla kalastukseen! Tämä johtuu ristiinpuolauksen puutteesta. Kannattaa tarkistaa tämä asia ennen ostopäätöstä.

Näytetään kaikki 6 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy