Hyrräkelat

Hyrräkelat voidaan jaotella käyttötarkoituksen mukaan ns. heittohyrräkeloihin ja vetouisteluun tarkoitettuihin hyrräkeloihin.  Vetouistelussa käytettävät hyrräkelat ovat koolta huomattavasti suurempia kuin heittöhyrrät ja ne on suunniteltu täysin vetouistelua ajatellen. Nykyaikaiset materiaalit ja vuosikymmeniä kestänyt kehitys takaavat laadukkaan kalastustuntuman. Mittarilaskurilla varustetut hyrräkelat ovat saavuttaneet suuren suosion uistelijoiden piirissä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Laskurin avulla tiedät tarkalleen kuinka etäällä uistin viilettää ja tarvittaessa voit laittaa vaikka kaikki perässä olevat uistimet samalle syvyydelle, mistä olet kalasi sinä päivänä saanut. Laskuri myös nopeuttaa kilpauistelussa siimojen laskua kun voit laskea useaa siimaa yhtäaikaa menemättä itse sekaisin.

Heittohyrräkelat kehittyvät joka vuosi hurjaa vauhtia. Heittohyrriä on aiemmin hieman karsastettu sen sotkuherkkyyden takia. Nykyaikaiset magneettijarrut ja muut heittoa auttavat ominaisuudet ovat kuitenkin saaneet heittohyrrien suosion huimaan nousuun. Keveys, jarrujen toiminta ja käyttömukavuus ovat vieneetkin monet avokelalla aiemmin kalastaneet mukanaan.

Heittohyrrävalikoimastamme löydät varmasti jokaiseen kalastusmuotoon sopivan mallin! Kysy tarvittaessa asiakaspalvelustamme, kerromme mielellämme lisää!

Edustamiamme merkkejä ovat: Abu Garcia, Daiwa, Penn, Shimano ja Okuma.

Näytetään kaikki 5 tuotetta
0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy