Jigit

Jigikalastus ja sen ympärillä tapahtunut hurja muutos käyttäjämäärässä on yllättänyt monet viime vuosina. Jigikalastus onkin saanut monen vetouistelijan vaihtamaan kalustonsa pelkästään yhden ainoan jigireissun jälkeen. Koukuttavuudessaan jigikalastus onkin varmaan ykkönen.

Hurjan suosion nousun myötä kehitys ja tarjonta jigien ympärillä on luonnollisesti kasvanut yhtä kovaa vauhtia. Erilaisia ”jigibaareja” alkaa löytymään jo pienimmistäkin paikoista, joten saatavuus on helpottunut huomattavasti. Onpa alalle alkanut ilmestymään jo pienvalmistajiakin ja erilaisia jigien rakennus ja maalaustarvikkeita. Jigeillä kalastavan henkilön kohdekalana on yleensä kuha ja ahven. Järvissämme runsaslukuisena eläviä haukia tulee luonnollisesti ns. sivuosumina.

Normaalit jigit voidaan jakaa muutamaan eri ryhmään käyttötarkoituksensa perusteella: ns. heittojigit, vertikaalijigit ja microjigit. Uutuutena listalle on myös lisättävä suuren suosion saaneet  haukijigit. Nämä isot jigit ovat niittäneet suosiota varsinkin suurhaukien pyydystämisessä.  Kookas haukijigi voi monesta järvellä kalastavasta tuntua liian suurelta, mutta todella moni niitä kokeillut on jostain syystä palannut ostamaan niitä lisää 🙂

Kaikkia näitä jigejä löydät valikoimistamme. Edustamiamme merkkejä ovat mm: K.P Baits, Relax, Mikado, Berkley ja Storm.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy