Kesäkalastus

Suomessa kalastetaan eniten kesäaikaan. Kauniit kesäpäivät ja valoisat yöt takaavat sen että kalalla todennäköisesti viihdytään vaikkei reissut aina niin kalaisia olisikaan. Monipuoliset kalastustyylit mahdollistavat sen, että jokaiselle löytyy oma tyylinsä  jolla kalastaa.

Vetouistelu ja heittokalastus ovat aktiivisista kesäkalastusmuodoista varmaan yleisimmät, unohtamatta perinteistä mato-onkea. Vetouistelussa pääsääntöisesti kohdekalana on kuha, hauki ja ahven. Kuhan uisteluun meiltä löytyykin varmasti kalastavimmat välineet kuten esimerkiksi vaaput, joita valmistamme myös itse Tunkkionki-vaapun muodossa. Hyrräkeloista ja uisteluvavoista meiltä löytyy useita merkkejä, joista jokainen varmasti löytää omansa.

Heittokalastuksessa jigikalastus on viime vuosina koukuttanut tuhansia ihmisiä tähän jännittävään kalastusmuotoon. Sähköiset tärpit kevyillä välineillä takaavat kalastajan intohimon säilymisen tähän hienoon lajiin. Kauttamme löydät varmasti laadukkaat ja edulliset jigivavat ja -kelat niin aloittelijalle, kuin myös jo kokeneelle konkarille.

Veneilyelektroniikka on kokenut viime vuosina suuren mullistuksen ja kuten myös niiden tuoma apu kalastuksessa. Sivuluotaus ja erilaiset CHIRP-ratkaisut mahdollistavat meidän nähdä veden alainen maailma täysin erimuodossa kuin aiemmin. Monella kaikuluotaimesta ja karttaplotterista onkin tullut korvaamaton apu kalaveneeseen.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy