Kalastusmatkat

Kalaxi Fishing  kalastusoppaiden kanssa sinulla on mahdollisuus saada elämäsi kalansaalis.
Ammattitaitoiset oppaamme kertovat parhaat vieheet ja loistavat vesistömme takaavat saalisvarmuuden.
Tutustu alla kalustomme, oppaisiimme ja varaa unohtumaton kalastusreissu suoraan verkkokaupastamme.

Tällä sivulla esittelemme palvelujamme, jos haluat varata matkan voit tehdä sen sivulla:
https://www.kalaxi.fi/tuote-osasto/kalastusmatkat/

 

 

KALASTUSOPAS, YRITTÄJÄ JANNE PARVIAINEN

kalastusopas janne parviainen

Nimeni on Janne Parviainen ja olen pieksämäkeläinen vuosimallia 1984. Intohimoni kalastukseen on tullut isäni kautta, jonka jäljessä harrastus alkoi jo muutaman vuoden iässä. Monet pahuudet jäivät lapsuudessa ja nuoruudessa tekemättä, kun kalastus oli paljon tärkeämpää kuin discot ja muut bileet. Kalastustyyleistä erityisen lähellä sydäntä on vetouistelu, jota olen aktiivisesti harrastanut jo 90-luvun puolesta välistä saakka. Ensimmäiset kilpailuni olen käynyt samoihin aikoihin vain reilun kymmenen vuoden iässä. Tosissaan kilpauistelu alkoi vuonna 2005 ja siitä lähtien se on vienyt kaiken vapaa-aikani kesältä ja syksyltä.

Vesillä vietettyjen tuntien määrä on joka vuosi hieman kasvanut, kun aina löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista opittavaa. Uistelutunteja tulee kaudessaan 300 – 400 ja siihen muut kalastustyylit päälle. Kalastustyyleistä opastan mielelläni myös heittokalastukset eri muodoissa ja minulta onnistuu myös passiivikalastus monella tapaa. Harrastuksestani tuli myös ammatti kun valmistuin keväällä 2015 kalastusoppaaksi.

KALASTUSOPAS, YRITTÄJÄ SAKU KOUKONEN

kalastusopas saku koukonen

Hei! Olen Saku Koukonen ja syntynyt olen vuonna 1975. Olen ollut intohimoinen kalastaja koko ikäni. Erityisen lähellä sydäntäni on vetouistelu, ja sitä harrastankin aina kilpatasolla asti. Menestystäkin on tullut melkoisen paljon.

Olen aina ollut innokas oppimaan uutta ja sen vuoksi olen opiskellut kalastuksen eri muotoja. Vetouistelun lisäksi minulta onnistuu heittokalastus eri muodoissa. Vuosittain vietän aikaa vesillä noin 500 tuntia. Haaveena on ollut saada kalastamisesta ammatti ja vuonna 2012 suoritin kalastusoppaan ammattitutkinnon.

Vuonna 2009 aloitimme Tunkkionki nimisen vaapun valmistuksen ja juuri se on ollut menestyksemme avain kalastuskilpailuissa. Vaappujen kysyntä on noussut mahdottomasti, joten niitä tullaan tekemään lisää. Tunkkionki-vaaput ja kalojen sielunelämän tuntemuksen johdosta voin tarjota myös teille mahdollisuuden nauttia siitä suuresta siiman päässä.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Nimesi
* Email
* Otsikko
Aloita keskustelu

Täytä tiedot niin pääset keskustelmaan asiakaspalvelumme kanssa.

Nimesi
* Email
* Kirjoita kysymyksesi
Asiakaspalvelu chat
Palaute

Auta meitä palvelemaan paremmin! Jätä palautetta asiakaspalvelustamme.

Onnistuimmeko vastaamaan kysymykseesi?
Kalaxi Fishing Oy